Ενδοδαπέδια θέρμανση REHAU

Ενδοδαπέδια θέρμανση REHAU
Ένα σύγχρονο σύστημα θέρμανσης θα πρέπει να θερμαίνει χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό.
Η REHAU σας προσφέρει -με τα ιδανικά συστήματα θέρμανσης επιφανειών που διαθέτει- όλα όσα χρειάζεστε, για να εισέλθετε στο σύγχρονο κόσμο της θέρμανσης. Επιλέξτε θέρμανση δαπέδου, επιτοίχια ή θέρμανση οροφής. 
 
Η αρχή της ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι απλή:
Μεγάλη επιφάνεια για ευχάριστη, ενεργειακά αποδοτική θερμότητα.
Πληροφορηθείτε στις επόμενες σελίδες, πώς με τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών της REHAU μπορείτε να καλυτερεύσετε την άνεση, εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμη ενέργεια.
 
Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα.
Η REHAU προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για όλες τις εφαρμογές, οπότε μπορείτε να πληροφορηθείτε για τα συστήματα θέρμανσης είτε πρόκειται για νέα οικοδομή ή για ανακαίνιση ή για ειδικές εφαρμογές. Εύκολα μπορούμε να σας υποδείξουμε ένα εξειδικευμένο συνεργείο για την εγκατάσταση του συστήματος θέρμανσης. 
Το σύστημα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης προσφέρει :
• Καλύτερη κατανομή της ζέστης χωρίς ουδέτερες ζώνες.
• Περισσότερο ελεύθερο χώρο προς χρήση αφού δεν υπάρχουν θερμαντικά σώματα.
• Η θερμοκρασία του δαπέδου είναι 26-27 βαθμοί κελσίου, άρα τα περί κυρσών, μικροβίων κ.α. είναι μύθος (αναλογιστείτε ότι την ίδια θερμοκρασία την έχουμε και το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι μας).
• Εξοικονόμηση ενέργειας.
• Υγιεινότερη ατμόσφαιρα.
Χάρη στο υψηλό ποσοστό ακτινοβολούμενης ενέργειας των συστημάτων θέρμανσης δαπέδου, η αίσθηση της θαλπωρής γίνεται αντιληπτή σε χαμηλότερες θερμοκρασίες χώρου. Αισθανόμαστε πολύ πιο άνετα έχοντας ζεστά τα πόδια μας και ανυπαρξία κρύου ρεύματος στα πόδια μας από τις χαραμάδες, τις πόρτες  όταν έξω φυσάει έντονα μια και το ζεστό δάπεδο θερμαίνει γρήγορα τέτοια ρεύματα. Ταυτόχρονα έχουμε έναν χώρο χωρίς σώματα που αρχιτεκτονικά μπορεί να διακοσμηθεί όπως θέλουμε, χωρίς καμία δέσμευση.

Το κόστος της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, το οποίο είναι υψηλότερο εν συγκρίσει με την κλασική θέρμανση θεωρείται από πολλούς ως αρνητικός παράγοντας.  Το επιπλέον όμως κόστος αποσβένεται λόγω της εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρει το σύστημα της ενδοδαπέδιας και της σωστής κατανομής της θερμοκρασίας. Αν σκεφτούμε και λίγο παραπέρα θα δούμε ότι πολύ περισσότερα χρήματα δαπανούμε στα σπίτια για πράγματα που απλά βλέπουμε (πλακάκια, κουζίνα, μπάνια κλπ) και δεν δίνουμε σημασία σε αυτά που λειτουργούν και μας δίνουν άνεση και οικονομία.
Ένας ακόμα παράγοντας , ο οποίος απασχολεί πολλούς είναι η περίπτωση βλάβης και το αναγκαστικό ξύλωμα του δαπέδου για την αποκατάσταση της. Εδώ όμως είναι βασικό να προσέξουμε τόσο την  προμήθεια των σωστών υλικών, την σωστή εγκατάσταση του συστήματος όσο και την τεχνογνωσία που διαθέτει ο συγκεκριμένος εγκαταστάτης αλλά και τις εγγυήσεις που δίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις.
 

Γιατί να επιλέξω την REHAU;
Το ‘Know How” και η πολυετής εμπειρία της REHAU σε κατασκευαστικά θέματα προσφέρει ένα συνδυασμό υψηλής ποιότητας και ασφάλειας με την εγγύηση υλικού και εγκατάστασης από εξουσιοδοτημένα και ελεγμένα συνεργεία εγκατάστασης.
Εμπιστευόμενοι την Rehau εμπιστεύεστε την ποιότητα “ Made in Germany”. Όλα τα υλικά της Rehau από τους εύκαμπτους και αδιαπέραστους από το οξυγόνο σωλήνες  θέρμανσης, μέχρι τα εξαρτήματα και τα διαφορετικά συστήματα εφαρμογής ενδοδαπέδιας και επιτοίχιας θέρμανσης/ψύξης  σας προσφέρουν μέγιστη ευελιξία και μια σειρά έξυπνων λεπτομερειών που θα σας φανούν χρήσιμες στην κατασκευή.

Θερμανθείτε από τις επιφάνειες!
Τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών από τη REHAU είναι ιδανικά για κάθε χρήση: Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή, ή για ανακαίνιση, είτε για ειδικές εφαρμογές. Στα συστήματα της REHAU θα βρείτε την καταλληλότερη για εσάς λύση. 
Πληροφορηθείτε εδώ, ποιο δομικό στοιχείο αρμόζει στις απαιτήσεις σας και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών από τη REHAU.
Σε νέες κατασκευές
Στις νέες οικοδομές παίζει μεγάλο ρόλο ο σχεδιασμός μεγάλων χώρων: Εδώ μπορείτε να καθορίσετε κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού, ποιο από τα συστήματα θέρμανσης REHAU είναι το καταλληλότερο για εσάς: πχ. θέρμανση δαπέδου στο μπάνιο, ένας συνδυασμός θέρμανσης τοίχου και οροφής για την είσοδο και ένας συνδυασμός όλων (θέρμανση δαπέδου-τοίχου-οροφής) για το καθιστικό. Κανένα πρόβλημα -όλα είναι εφικτά!
Στην ανακαίνιση
Θέλετε να ανακαινίσετε την οικία σας; Τα συστήματα θέρμανσης επιφανειών από τη REHAU σας προσφέρουν την κατάλληλη λύση! Στα συστήματα της REHAU θα βρείτεi για κάθε είδους ανακαίνιση το κατάλληλο σύστημα– είτε για το έδαφος, ή για τον τοίχο, ή για την οροφή, ομοίως είτε με ξηρό ή υγρό τρόπο κατασκευής. Με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου συνεργάτη μπορείτε να πραγματοποιήσετε απλά και γρήγορα την τοποθέτηση ενός σύγχρονου συστήματος θέρμανσης, χωρίς να αλλάξει σημαντικά το ύψος του χώρου.  
Για ειδικές εφαρμογές
Χάρη στην ευελιξία του συστήματος REHAU μπορούν να αντιμετωπιστούν με ευκολία δύσκολα προβλήματα ανακαίνισης: Με το επιτοίχιο σύστημα εξοικονομείται για παράδειγμα αξιόλογος χώρος στις σοφίτες, ενώ χάρη στον έξυπνο ξηρό τρόπο δόμησης η τοποθέτηση γίνεται εύκολα και χωρίς προβλήματα.
 
 
Η REHAU μεταδίδει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της μέσω ειδικών σεμιναρίων που οργανώνονται στην έδρα της σε υδραυλικούς, μελετητές, μηχανικούς και αρχιτέκτονες. Όλα τα υλικά της REHAU είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες γερμανικές προδιαγραφές και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

© 2022 Κ. Κυριάκογλου ABEE. All rights reserved. Designed by TotalWeb.

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...